På kunstgavekortet.no kan publikum kjøpe kunstverk i alle prisklasser, billetter til teater, kunstmuseer og kunstfestivaler, kurs i keramikk, maling og kunsthåndverk, og mye mer. 

Bedrifter og grupper kan også kontakte Kobbel Kunstbyrå for omvisninger i atelierer, gallerier og grafiske verksteder hvor man kan bruke kunstgavekortet direkte.

Både Kunstsilo, Kilden Teater, Kristiansand Kunsthall og kjente samtidskunstnere er blant aktører som lanseres på gavekortet i disse dager.
– Her kan for eksempel, bedrifter sørge for et bærekraftig gavealternativ til sine ansatte, og tilbudet er så bredt at alle finner noe av verdi, sier daglig leder Tonje Steen.

– Man støtter opp under det lokale kunst- og kulturfeltet, samtidig som en gir bort opplevelser eller kunstverk som representerer noe personlig og minneverdig, supplerer Anne Holm Alexandersen, partner og kreativ leder i Kobbel Kunstbyrå.

 

– Målet er å åpne opp et kunstfelt som tidligere har vært litt hemmelig og lukket for folk flest, samtidig som publikum får muligheten til å lære mer om lokale kunstnerskap.

 

Kobbel Kunstbyrå mottok 900.000,- i støtte av Cultiva i fjor høst, og har jobbet intensivt de siste månedene med utvikling av Kunstgavekortet, som representerer over 50 kunstnere og kulturaktører i Kr.sand.

Det unike med Kunstgavekortet er at man både kan kjøpe kunstverk online, eller bruke gavekortet direkte i kunstnerens atelier, i galleriet eller på f.eks Kunstsilo i billettskranken.  Her har vi samlet er bredt kunst- og kulturtilbud under ett gavekort!

I forbindelse med lansering av kunstgavekortet har Kobbel Kunstbyrå også åpnet vindusgalleriet Fönster i nybygget Kvadratunet i Elvegata 7. Her kan publikum se kunstverk fra kunstnerne som er representert på gavekortet, og kjøpe kunst ved å scanne qr-koden på vinduet.

 

– Vi har stor tro på at sørlendingene er klar for mer kunst- og kultur etter åpningen av Kunstsilo. Ved å gi bort Kunstgavekortet i bedriften, kan man skape gode synergier ved at ansatte for eksempel planlegger kulturopplevelser eller kurs i sammen.

 

Nå er gavekortet lansert, og tiden fremover skal brukes til å gjøre det nye gavekorttilbudet kjent for publikum i Kristiansand. – Det blir ikke mye ferie på oss i sommer, men det gjør ingenting, sier Holm Alexandersen. – Det finnes ikke noe bedre enn å jobbe med et prosjekt som skaper så mye bra for så mange.

 

Kontakt Kobbel Kunstbyrå
Tonje Steen – tonje@kobbelkunstbyra.no
Anne Holm Alexandersen – anne@kobbelkunstbyra.no

Kunstgavekortet.no har egne faktureringsavtaler og pakkepriser for bedrifter og grupper som ønsker å bestille flere gavekort samtidig, og ønsker fin innpakning. Ta kontakt om du vil ha mer informasjon: post@kunstgavekortet.no