Søgne gamle prestegård

Galleri Fjøset ligger i første etasje i Låven på kultursenteret Søgne gamle prestegård. Dette moderne, oppussede galleriet har skiftende kunstutstillinger gjennom året og et stort julemarked første helgen i advent.

Kultursenteret Søgne gamle prestegård og Søgne Kunstlag tilbyr mange spennende kunstutstillinger gjennom året, med mål om å presentere verker av profesjonelle kunstnere og vandreutstillinger fra større kunstinstitusjoner.

Hovedsatsingen ligger på unge nyetablerte kunstnere, samt kunst for barn og ungdom. Dette inkluderer åpne familieverksteder, kunstverksted for lokale barnehager, og den kulturelle skolesekken (DKS) i forbindelse med vandreutstillinger fra Nasjonalmuseet og Kunstsilo. Hvert år gjennomføres også et kunstprosjekt med 8. trinn i Søgneskolen og en profesjonell kunstner. I dette prosjektet fokuseres det på samskaping, der elever, kunstner og andre fagpersoner sammen lager en utstilling fra A til Å. Prosjektet avsluttes med en åpen utstilling i kultursenterets galleri.
Kunstgavekortet kan benyttes i galleriets utstillinger.